STUDIO INFORMATIE

 

Ron’s Photography is al sinds jaar en dag een vertrouwd adres voor fotografie die aanspreekt. De herkenbare eigen stijl kenmerkt zich door vakmanschap, rust en eenvoud, De sfeervolle verlichting en de karakteristieke poses en composities geven de foto een eigentijdse, eigenwijze uitstraling.

Kortom fotografie met passie voor u gemaakt.

Na mijn studie fotografie heb ik diverse titels behaald aan de British Institute of Professional Photography, Royal Photographic Society en de Master Photographer Associatie. Daarnaast was ik de 1de Nederlandse fotograaf die Qualified European Photographer werd. Inmiddels ben ik bekroond met vele Awards en prijzen, zowel in binnen- als buitenland.

Ron’s Photography is gespecialiseerd in fotografie voor de zakelijke markt, portretten en  trouwreportages. Door samenwerking met collega’s in binnen en buitenland, trainingen en workshop streven wij er naar om de nieuwste trends te volgen en verder te ontwikkelen. Hierdoor blijven wij niet alleen aan de top van de fotografie, maar ook in de presentatie van onze foto’s. Wij kunnen u diverse Art-panelen bieden, zoals o.a. foto’s op aluminium. Foto’s als een schilderij, nabewerkt met artistlaquer. Daarnaast is het mogelijk foto’s op hout, acryl en beton te krijgen.

Een breed scala aan lijsten, van eenvoudig profielen tot hand gemaakte Italiaanse lijsten, maken het assortiment compleet. Zo wordt uw foto een sierraad voor aan de wand, waar u trots op kan zijn. In de studio exposeren wij alle mogelijkheden. 

Door onze passie,werkwijze en vakmanschap is Ron’s Photography niet alleen de fotograaf voor de regio Midden-Brabant, maar weten klanten van ver buiten de regio Ron’s Photography te vinden.

Enkele tips

Veel mensen zijn bang niet fotogeniek te zijn. Maakt u zich daarover maar geen zorgen, wij weten iedereen perfect op de foto te zetten in een sfeer waarin u zichzelf herkend. Zeg tegen kinderen nooit dat ze op de foto moeten, dat werkt averechts. Laat het gerust aan ons over de kinderen spontaan te fotograferen.